kiss-logo
Now playingTHIS LOVE MAROON 5
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Zayn Malik: Μετανιώνει που δεν απόλαυσε περισσότερο τον χρόνο στους One Direction

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

z.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η εποχή των One Direction έχει σίγουρα γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, μόνο που φαίνεται πως ο Zayn Malik μετανιώνει που δεν είχε απολαύσει περισσότερο τον χρόνο με το τεράστιας εμβέλειας και επιτυχίας συγκρότημα από τη Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Zach Sang Show, ο Zayn ανοίχτηκε περισσότερο για την εμπειρία του με τους One Direction, από όπου και ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Μάρτιο του 2015, σοκάροντας τους απανταχού fans της μπάντας.

"Το κυριότερο για το οποίο πάντα νιώθω άσχημα, όταν κοιτάζω προς τα πίσω στη ζωή μου, είναι πως δεν ευχαριστήθηκα το συγκρότημα αρκετά. Νομίζω πως έπαιρνα τα πράγματα πολύ σοβαρά. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να αισθάνομαι πιο ευτυχισμένος τώρα. Μπορώ ειλικρινά να απολαμβάνω τα πράγματα και έχω τη δική μου οπτική γωνία αρκετά. Όπως λέμε, το ποτήρι μισογεμάτο σε αντίθεση με το να το βλέπεις μισοάδειο. Αυτή είναι η επιλογή μου", δήλωσε ο Zayn.

Στην ίδια συνέντευξη ο Zayn παραδέχτηκε επίσης, πως ο νεότερος εαυτός του δεν καταλάβαινε τη σημασία του να είσαι ευτυχισμένος, είχε διαρκώς αυτή την εφηβική σχεδόν ανησυχία, συνεχώς κάτι τον προβλημάτιζε, πιστεύοντας πως ήταν cool να είσαι κυκλοθυμικός και σκυθρωπός.

Τώρα όμως, έχει μάθει τη σημασία του "να είσαι καλός άνθρωπος, πρέπει να είσαι κάποιος που οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται τριγύρω του και απολαμβάνουν την παρεά του, και θα πρέπει να φέρνεις φως στην ημέρα των ανθρώπων αντί να είσαι ένα γα**μένο σύννεφο αρνητικής ενέργειας".

Σοφότερες κουβέντες δεν έχουμε ακούσει ποτέ, good for you Zayn!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker