kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Δεκεμβρίου, το 2008 το «Last Christmas» των Wham ήταν το θεματικό τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο, στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της PRS (Performing Right Society), της εταιρίας που αναλαμβάνει τη συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων για τα μουσικά έργα στη Μεγάλη Βρετανία, το hit των George Michael και Andrew Ridgeley, που κυκλοφόρησε το 1984, κατάφερε να εκθρονίσει από την πρώτη θέση των μεταδόσεων την τεράστια επιτυχία των Band Aid «Do They Know It's Christmas?» που βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Την τρίτη θέση στον κατάλογο με τα θεματικά τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία πέντε χρόνια, καταλάμβαναν οι Pogues με την επιτυχία τους «Fairytale of New York», ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωναν οι Slade, η Mariah Carey και ο Bruce Springsteen.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker