kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η μεγαλύτερη οθόνη υπαίθριου σινεμά στην Ελλάδα

Το City Drive-in επιστρέφει ανανεωμένο στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το City drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης με τροπική διάθεση. Η μεγαλύτερη οθόνη υπαίθριου σινεμά στην Ελλάδα, δροσερά cocktails, θεματικές βραδιές και πολλές εκπλήξεις, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.  

Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Είναι μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο, το City Drive-in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο. 

Στον χώρο του λειτουργεί food court με urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα, αλλά και bar με δροσερά cocktails. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους.  Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in εδώ.

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός τόσο για τη φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα. Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker