kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργούν τα ανθοπωλεία

Ωράριο και τρόπος αγοράς
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, και την Αττική να βρίσκεται σε lockdown, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για το πώς θα μπορούν οι ερωτευμένοι να προσφέρουν άνθη στο έτερόν τους ήμισυ.

Συγκεκριμένα, τα ανθοπωλεία θα είναι κατ’ εξαίρεση ανοιχτά αυτό το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Φεβρουαρίου, ενώ θα λειτουργούν και με click away και με click inside. Για αγορά εντός (click inside), θα πρέπει να έχει προηγηθεί ραντεβού.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ., ενώ εντός του καταστήματος θα πρέπει να τηρείται η αναλογία ενός ατόμου ανά 25 τ.μ.

Προκειμένου να πάει κάποιος σε ανθοπωλείο θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2, ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης. Η μέγιστη χρονική διάρκεια για την αγορά – συναλλαγή  είναι οι δύο ώρες.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από σήμερα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε  αναλυτικά για με το ποια καταστήματα είναι ανοικτά και ποια κλειστά εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Όσκαρ 2021: Οι shortlists με τις υποψηφιότητες σε 9 κατηγορίες

Καταστήματα: Ποια θα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά ως τις 28 Φεβρουαρίου

Η κακοκαιρία Μήδεια θα «σαρώσει» τη χώρα (χάρτες)

Έπεσαν έξω οι business της Ριάνα στο Παρίσι

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker