kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

The Weeknd - In Your Eyes

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «In Your Eyes» του The Weeknd και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«In Your Eyes» είναι ο τίτλος μιας ακόμα μεγάλης επιτυχίας του The Weeknd. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Καναδού μουσικού και παραγωγού μουσικής, που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο «After Hours».

Κυκλοφόρησε αρχικά στις 24 Μαρτίου 2020 από τη δισκογραφική XO και τη Republic Records, ως το τρίτο σινγκλ που ξεχώρισε από το άλμπουμ. Ο Weeknd έγραψε τη μουσική και έκανε την παραγωγή του κομματιού σε συνεργασία με τους Max Martin και Oscar Holter, ενώ ο Καναδός ράπερ Belly συνέβαλε επίσης στη μουσική.

Την κυκλοφορία του σινγκλ προανήγγειλε ο πρόεδρος της Island Records με συνέντευξη που παραχώρησε μερικές μέρες νωρίτερα στο Music Week Magazine, ενώ ο Weeknd μιλώντας σε δημοσιογράφο του περιοδικού Variety δήλωσε σχετικά: «Αν κοιτάξεις βαθύτερα το νόημα του τραγουδιού, θα δεις ότι είναι πιο περίπλοκο από ο,τι φαίνεται. Αναφέρεται βασικά σε δυο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους, ωστόσο κάνουν ο,τι μπορούν για να πληγώσουν ο ένας τον άλλον».

«Η πρώτη σειρά των στίχων είναι γραμμένη από τη μια προοπτική, ενώ η επόμενη σειρά είναι από διαφορετική προοπτική. Όπως ακριβώς με το τραγούδι των Police 'Every Breath You Take', πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι, αλλά δεν είναι. Είναι κάτι βαθύτερο, που σε παρασύρει και θέλεις να χορέψεις. Αυτό είναι το κόλπο».

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην on-and-off σχέση του Abel Makkonen Tesfaye (όπως είναι το αληθινό όνομα του 30χρονου μουσικού) με το μοντέλο Bella Hadid.

Εκτός από τους στίχους, ξεχώρισε αμέσως και διακρίθηκε επίσης για τις επιρροές του από τη μουσική της δεκαετίας του 1980, τα συνθεσάιζερ και το εξαιρετικό solo σαξοφώνου, που αποδίδεται από τον Wojtek Goral.

Με την κυκλοφορία του, το «In Your Eyes» ανέβηκε ως το Νο.16 του US Billboard Hot 100, και το Νο.17 αντίστοιχα στο UK Singles Chart, ενώ έγινε Τop 20 επιτυχία σε αρκετές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων το Βέλγιο, η Ιρλανδία και η Δανία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου 2020, υπό την επιμέλεια του Φιλανδού σκηνοθέτη Anton Tammi, με το μοντέλο Zaina Miuccia στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στις 21 Μαΐου 2020 κυκλοφόρησε μια remix έκδοση του τραγουδιού με την Αμερικανή ράπερ Doja Cat στα φωνητικά.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «In Your Eyes» του The Weeknd και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker