kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ofenbach - Be Mine

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Be Mine'' των Ofenbach και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ofenbach είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο δυο φίλων από το Παρίσι, που τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον ασχολούνται ενεργά με τον χώρο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.

Οι Dorian Lo και César de Rummel, όπως είναι τα ονόματα των μουσικών που απαρτίζουν το project, συναντήθηκαν ξανά στο κολέγιο όντας βέβαια παιδικοί φίλοι.

Μέσα από εντατική εργασία και προσπάθεια χρόνων, οι δυο DJ's και παραγωγοί μουσικής, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους συνδυάζοντας ένα αισθησιακό deep house feeling, με ήχους και πινελιές κλασικού ροκ.

Η μουσική τους περιλαμβάνεται ήδη σε setlist σπουδαίων DJ του είδους, όπως ο Robin Schulz ή ο Tiesto, ενώ μέσα από εκατομμύρια προβολές των βίντεο κλιπ τους στο διαδίκτυο, έχουν αναγνωριστεί ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής.

Ο κατάλογος των επιτευγμάτων είναι αρκετά εντυπωσιακός, αφού ξεκίνησαν το 2014 κάνοντας τις δικές τους remix εκδοχές σε συνθέσεις καλλιτεχνών όπως ο Bob Sinclar και ο James Bay, ενώ το νέο σινγκλ τους ''Be Mine'', έχει ήδη αγαπηθεί και ακούγεται μετά μανίας σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Το ''Be Mine'' κυκλοφόρησε από την Warner Music, ενώ το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού ''ανέβηκε'' τον Φεβρουάριο του 2017 στο κανάλι των Γάλλων παραγωγών, και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια προβολές.
 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Be Mine'' των Ofenbach και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker