kiss-logo
Now playingSTRONG ENOUGH CHER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Διεκδικήστε δωροεπιταγές αξίας 40€ για τα TGI Friday's

Στον Kiss 92,9 τη Δευτέρα 16/10 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

16 Οκτωβρίου. Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Τη Δευτέρα 16/10, μείνετε συντονισμένοι στον Kiss 92,9 και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής διεκδικήστε δωροεπιταγές αξίας 40€ για τα Living Well στα TGI Fridays™ μέσα από τους ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς.


 

Εκεί που η δημιουργικότητα των TGI Fridays™ συναντάει τα superfoods γεννιούνται οι πιο Fridays™ Living Well γεύσεις. Οι Living Well προτάσεις των TGI Fridays™ βασίζονται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή αποτελεί πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

Living Well Tastes Well! Απόλαυσε μοναδικές στιγμές με καταπληκτικές γεύσεις στα TGI Fridays™.

Στα TGI Fridays™ η ποιότητα και η φρεσκάδα των πρώτων υλών είναι αδιαπραγμάτευτος όρος για την παρασκευή απολαυστικών πιάτων. Καθημερινά οι chefs ετοιμάζουν για εσάς όλα τα dressing και τις sauces με διαλεχτά υλικά με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Τα burgers είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και σερβίρονται σε φρεσκοψημένα brioche bun χωρίς συντηρητικά, ενώ ο διάσημος πουρές Fridays παρασκευάζεται καθημερινά μέσα στο εστιατόριο από φρέσκες πατάτες.

Οι Living Well προτάσεις των TGI Fridays™ δημιουργήθηκαν στα πλαίσια μια ισορροπημένης διατροφής πλούσια τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτικά συστατικά.

Γιατί... Living Well Tastes Well!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker