kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ακόμα ένα Νο.1 άλμπουμ από τους Bon Jovi

Oι Bon Jovi καταφέρνουν να βρεθούν ξανά στην κορυφή του Billboard 200 album chart, κατακτώντας τη θέση αυτή για έκτη φορά στην καριέρα τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Bon Jovi είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της hard rock σκηνής, με συνολικές πωλήσεις άνω των 130 εκατομμυρίων αντιτύπων σε δίσκους.

Οι Μπον Τζόβι, που δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '80, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν σχετικά σύντομα, καθώς ξεκίνησαν ως support act για εξίσου σπουδαία συγκροτήματα όπως οι ZZ Top, οι Kiss και οι Scorpions.

Στη μακρόχρονη πορεία τους οι μουσικοί από το New Jersey της Αμερικής, προσμετρούν περισσότερα από δέκα στούντιο άλμπουμ, τέσσερα compilations, ένα live και ένα box set, ενώ ο Ντέιβιντ Μπράιαν, ο Τζον Μπον Τζόβι και ο Ρίτσι Σαμπόρα έχουν στο ενεργητικό τους από δυο προσωπικές κυκλοφορίες ο καθένας.

Το συγκρότημα βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του Billboard 200 chart, πριν από 30 χρόνια με την κυκλοφορία του αγαπημένου μας “Slippery When Wet”.

Με την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ τους “This House Is Not for Sale”, οι Bon Jovi καταφέρνουν να βρεθούν ξανά στην κορυφή του Billboard 200 album chart, κατακτώντας τη θέση αυτή για έκτη φορά στην καριέρα τους.

Πρόκειται για την πρώτη στούντιο κυκλοφορία τους, χωρίς τη συμμετοχή του κιθαρίστα Richie Sambora, ενώ το άλμπουμ κατάφερε να πουλήσει 129.000 αντίτυπα μόνο στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker