kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε ο Robbie Williams

Ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να πάει κατευθείαν στην κορυφή των πωλήσεων με την κυκλοφορία του νέου του στούντιο άλμπουμ “The Heavy Entertainment Show”...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Κατέκτησε τον τίτλο του πιο επιτυχημένου solo καλλιτέχνη στην επίσημη ιστορία των Albums Chart, ο Robbie Williams.

Ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να πάει κατευθείαν στην κορυφή των πωλήσεων με την κυκλοφορία του νέου του στούντιο άλμπουμ “The Heavy Entertainment Show”. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2016 από την Columbia Records. Στις 7 Νοεμβρίου, ο Williams ανακοίνωσε μια νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2017, για την προώθηση του άλμπουμ. Μάλιστα οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας ανακοινώθηκαν ήδη, ενώ η έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων ορίστηκε για τις 9 Νοεμβρίου.

Το ενδέκατο κατά σειρά άλμπουμ του καλλιτέχνη αποτελεί το δέκατο της καριέρας του που καταφέρνει να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή των chart. Αθροίζοντας και τις πωλήσεις από την κυκλοφορία των δυο “greatest hits” του, ο Williams καταφέρνει να βρίσκεται στη λίστα των Βρετανών καλλιτεχνών με τα περισσότερα Νο.1 άλμπουμ στο UK's Official Albums Chart.

Την πρώτη θέση στην εν λόγω λίστα καταλαμβάνει ο εκλιπών David Bowie με την τελευταία του κυκλοφορία, ενώ τον κατάλογο συμπληρώνει η Madonna, ο Drake και η Beyoncé.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker