kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Celine Dion: Γιατί έκρυβε την περιπέτεια υγείας της για 17 χρόνια

Τι αποκάλυψε η Celine για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Η Celine Dion παραχώρησε μία καινούργια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής, "Today Show", όπου και αποκάλυψε πως για 17 χρόνια έκρυβε την περιπέτεια υγείας της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου.

"Είναι σαν κάποιος να σε πνίγει. Είναι σαν κάποιος να πιέζει τον λάρυγγα/φάρυγγά σου με αυτόν τον τρόπο [ανεβάζει τόνο φωνής]. Μπορούσες να μιλήσεις έτσι, όμως δε μπορούσες να πας πιο πάνω ή πιο κάτω, γιατί αυτό οδηγούσε σε σπασμό", περιέγραψε μεταξύ άλλων η Celine.

"Τι περιμένεις να σου πω; Δε γνωρίζαμε τι ακριβώς συνέβαινε. Ο σύζυγός μου, επίσης, έδινε μάχη για τη δική του ζωή", ανέφερε η Celine, καθώς ο Rene Angélil πέθανε τον Ιανουάριο του 2016 σε ηλικία 73 ετών, ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. "Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να είμαι ήρωας. Αισθανόμουν το σώμα μου να με εγκαταλείπει, κρατιόμουν από τα δικά μου όνειρα. Το να λέω ψέματα όμως, έγινε πολύ βαρύ φορτίο για μένα. Το να λέω ψέματα σε ανθρώπους που με έφτασαν εδώ που είμαι σήμερα. Δε μπορούσα άλλο να το κάνω".

Σου θυμίζουμε πως η Celine αποκάλυψε τη δύσκολη περιπέτεια υγείας της με ένα instagram βίντεο μόλις το 2022, ακυρώνοντας ταυτόχρονα την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία της, ενώ ο μακρύς δρόμος της αντιμετώπισης, περισσότερο της διαχείρισης, της κατάστασης υγείας της θα βρίσκεται στις οθόνες των fans μέσω Prime Video στις 25 Ιουνίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker