kiss-logo
Now playingCATCH KOSHEEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lana Del Rey: Δεν περνάει και πολύ καλά στην Ευρώπη - Οι stalkers στο Παρίσι

Της τελείωσε η υπομονή της Lana με ορισμένες εξτρίμ περιπτώσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ld.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Φαίνεται πως ο χρόνος της Lana Del Rey στην Ευρώπη δεν περνάει χωρίς drama, τουλάχιστον όχι στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια του ΣΚ ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο της Lana όπου έχει μία μάλλον έντονη συζήτηση με άτομο που ακολουθούσε εκείνη και την οικογένειά της, χωρίς να έχει ακόμα ξεκαθαριστεί εάν το άτομο αυτό ήταν φωτογράφος ή θαυμαστής της διάσημης star.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, ακούγεται η Lana να λέει πως "εσύ με ακολούθησες, με την οικογένειά μου, μη με ακολουθείς", ενώ όταν το εν λόγω άτομο της απάντησε πως δεν καταλάβαινε γιατί ήταν τόσο ταραγμένη, εκείνη σχολίασε πως "είμαι ενοχλημένη, μην τους αφήνετε να με ακολουθούν, έχω μία ημέρα εδώ, δουλεύω κάθε μέρα, έχω τέσσερις ώρες για τον εαυτό μου". Μάλιστα, το πρόσωπο συνέχισε τη στιχομυθία λέγοντας πως η Lana ούρλιαζε, στο οποίο η διάσημη star απάντησε "σκάσε, απλά μην ακολουθείς ανθρώπους".

Από τη στιγμή που όλη αυτή η σκηνή στο αντίστοιχο βίντεο δημοσιεύτηκε, η Lana σχολίασε το τι ακριβώς συνέβη, αφήνοντας το δικό της comment κάτω από ανάρτηση:

"Αυτοί οι μα**κες, αφού τσακωθήκαμε, κυριολεκτικά μου είπαν πως επρόκειτο να παραποιήσουν τις φωτογραφίες μου, για να με κάνουν να φαίνομαι κακή".

Sh*t went down in Paris!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker