kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Justin Bieber: Νέες φωτογραφίες με την κοιλίτσα της Hailey σε πρώτο πλάνο

Ταξίδι στην Ιαπωνία για τους οσονούπω γονείς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Τα "μηχανάκια" όχι της AGB, αλλά του instagram έχουν σπάσει οι Biebers, από τη στιγμή που Justin και Hailey ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου και το fact πως σύντομα θα γίνουν γονείς.

Μπορεί σχεδόν από την πρώτη στιγμή του γάμου τους, πολλοί να πόνταραν στο πότε θα πάρουν διαζύγιο, αλλά αυτό δεν είναι ένα σενάριο που αχνοφαίνεται αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα, καθώς Justin και Hailey σε λίγους μήνες θα κρατάνε στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους, όσο κλισέ κι αν ακούγεται!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ιαπωνία και ο γνωστός καλλιτέχνης μοιράστηκε στο instagram στιγμιότυπα από αυτή την εμπειρία, με την κοιλίτσα της Hailey σε πρώτο πλάνο. 

"Η Hailey και ο Justin είναι ενθουσιασμένοι που περιμένουν μαζί ένα μωράκι. Το ήθελαν εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να φέρουν αυτό το παιδί στον κόσμο", δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους, αναφέροντας πως "είναι συνδεδεμένοι και σε απόλυτο συγχρονισμό σχετικά με τη γονεϊκότητά τους". Δες την ανάρτηση!

*heart-eyed emoji*

Φωτογραφίες: People

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker