kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Εκτελεστική παραγωγός σε docuseries για το Camden

Δες το trailer
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Αυτό που πραγματικά λατρεύουμε στη Dua Lipa είναι το γεγονός πως το performing και τα albums δεν είναι το μοναδικό με το οποίο ασχολείται και αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά, καθώς η Βρετανίδα star προετοιμάσε ως εκτελεστική παραγωγός, ένα καινούργιο docuseries για το Hulu με τίτλο "Camden".

Πρόκειται για ένα docuseries με τέσσερα συνολικά parts, όπου τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως είναι οι Chris Martin, Noel Gallagher, Pete Doherty και Nile Rodgers, μιλούν για τη θρυλική γειτονιά του Λονδίνου και το πώς αυτή ενέπνευσε και προώθησε την καριέρα τους.

"Το Camden είναι τόσο γεμάτη με ζωή και μουσική", σχολιάζει on camera ο frontman των Coldplay. "Έχει παλμό, έχει vibe, έχει μια ενέργεια", συμπληρώνει ο συνιδρυτής των Oasis.

"Δε νομίζω ότι θα βρεις ένα δισκάδικο στο Camden όπου δε θα υπάρχει δίσκος της Amy (Winehouse). Υπάρχει τόση κληρονομιά εδώ", ακούγεται η Dua, αναφέροντας πως το Camden είναι ένα σημείο ανατρεπτικής αποδοχής.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 29 Μαΐου, ενώ στο project έχουν προσφέρει και οι Mark Ronson, Little Simz, Carl Cox, Madness, Boy George, Questlove, Yungblud, Black Eyed Peas, Chuck D και όχι μόνο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker