kiss-logo
Now playingANOTHER LOVE TOM ODELL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Τι απάντησε σε δημοσιογράφο που... "χώθηκε" στα προσωπικά της

Το σχεδόν bridal look που επέλεξε για το κόκκινο χαλί
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί και να μη συζητούσαμε τόσο πολύ το πώς η Jennifer Lopez είναι ξανά μόνη στο κόκκινο χαλί μίας πρεμιέρας εάν δεν είχαν υπάρξει όλες αυτές τις μέρες οι έντονες φήμες για διαζύγιο από τον Ben Affleck.

Έτσι φτάνουμε στο να συζητάμε ξανά το πώς η Jenny δεν είχε για παρέα τον σύζυγό της στην πρεμιέρα της Netflix ταινίας "Atlas" στο Μεξικό, όπου επέλεξε να εμφανιστεί με μία bridal-white chiffon δημιουργία με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι, αικόνικ όπως πάντα!

Μάλιστα, μετά τα τόσα ρεπορτάζ, τόσο η Jennifer όσο και ο Ben τις τελευταίες μέρες δεν πάνε πουθενά χωρίς να φοράνε τη βέρα τους, προσπαθώντας να αποδείξουν πως ακόμα παλεύουν για τον γάμο τους και δεν έχει έρθει οριστικό τέλος, ενώ η απουσία του Ben μπορεί και να εξηγείται από το γεγονός πως βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων για την ταινία "The Accountant 2".

Πάντως, όταν δημοσιογράφος προσπάθησε να ρωτήσει την Jennifer για τη σχέση της και να πάρει μία σαφή απάντηση για το δράμα των τελευταίων ημερών, εκείνη του απάντησε αποστομωτικά "You know better than that".

DAMN!

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker