kiss-logo
Now playingAIN'T YOUR MAMA JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa: Άλλαξε χορογραφία λόγω... ιδρώτα

Μπορεί να φαίνεται αστείο, είναι όμως πραγματικό
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι πως η περιοδεία της Dua Lipa για το album "Future Nostalgia" ήταν από τις καλύτερες και πιο viral των τελευταίων χρόνων, όχι όμως χωρίς τα παράξενά της, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη star.

H Dua έκανε ένα flashback στην περίοδο της "Future Nostalgia" περιοδείας, περιγράφοντας πώς είχε αναγκαστεί να αλλάξει τη χορογραφία της λόγω... ιδρώτα!

"Είχα πέσει στην περιοδεία μου, νομίζω ήταν στη Βαρκελώνη, και μία φορά στο Μιλάνο στο ίδιο ακριβώς σημείο, και ήταν η πιο ζεστή εβδομάδα τότε στην Ευρώπη. Οπότε μερικοί από τους χορευτές μου ίδρωναν λιγάκι περισσότερο και έτσι, γλίστρησα σε μία μικρή λίμνη ιδρώτα και έπρεπε να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι της χορογραφίας, ώστε να μη βλέπω μία λιμνούλα ιδρώτα κάθε φορά που ήμουν έτοιμη να χορέψω", περιέγραψε η Dua και καθότι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει καλοκαίρι στην Ευρώπη και δη, στη Μεσόγειο, καταλαβαίνουμε ακριβώς την εμπειρία που μεταφέρει.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως ακόμα και αυτές οι περίεργες και άβολες στιγμές ήταν όλες κομμάτι της εμπειρίας και ότι είναι αναμενόμενο να αποκτήσεις και μερικές μελανιές σε μία περιοδεία με τόση χορευτική δραστηριότητα!

So hard-working!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker