kiss-logo
Now playingTAKE YOU DANCING JASON DERULO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Το Liverpool θα μεταμορφωθεί σε "Taylor Town" για την Eras Tour

Το UK ανυπομονεί για τον ερχομό της Taylor
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών έχει φτάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος και αναφερόμαστε φυσικά στην Eras Tour της Taylor Swift, που αναμένεται να προχωρήσει με live shows στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και μάλιστα, φαίνεται πως ειδικά το Liverpool είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένο να καλωδεχτεί την Taylor, καθώς θα μετονομαστεί σε... "Taylor Town"!

Η πόλη αναμένεται να αποκαλύψει σταδιακά ένα προσωρινό makeover με αφορμή τις τρεις εμφανίσεις της Taylor εκεί, από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου στο Anfield Stadium. Ανάμεσα στα υπόλοιπα, θα δημιουργηθούν 11 καλλιτεχνικά ινσταλέισιον, καθένα εμπνευσμένο από τα 11 μέχρι στιγμής studio albums της Tay, με ένα τεράστιο πιάνο για το "evermore" για παράδειγμα, ένα κόκκινο δωμάτιο για το "Red" και μία τοιχογραφία για το "Fearless".

Στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το St. George’s Hall έχουν ήδη τοποθετηθεί banners με το όνομα της Taylor, μαζί με φωτογραφίες από τοπικά swifties, ενώ θα υπάρξουν καλλιτεχνικά εργαστήρια, όπου οι fans θα μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους Swif-tee shirts, κολάζ, μέχρι και cupcakes με έμπνευση την αγαπημένη star.

Το University of Liverpool δε, θα οργανώσει ακαδημαϊκό συμπόσιο, συμβάλλοντας έτσι στα έντονα Tay-vibes της πόλης, κάτι που ακολουθεί το παράδειγμα και άλλων σταθμών της Eras Tour, που είχαν χτίσει ολόκληρες καμπάνιες για την επίσκεψη της Αμερικανίδας star στη χώρα τους!

Δες περισσότερα!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker