kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC feat. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa & Harry Styles στους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 40

Δίπλα τους και η Adele με τον Ed Sheeran
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site.jpg

φωτογραφίες από People
By
KISS 929

Δε μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση που η Dua Lipa και ο Harry Styles είναι ανάμεσα στους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 40 ετών!

Στη 2024 Rich List των Sunday Times, τα ονόματα της Dua και του Harry βρέθηκαν στους celebrity κάτω των 40 ετών με τη μεγαλύτερη περιουσία, ενώ αποκαλύφθηκαν συνολικά οι 350 πλουσιότερες προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, με τον επιχειρηματία Gopichand Parmanand Hinduja να κατακτά την κορυφή.

Στην 40 Under 40 List, ο Ed Sheeran είναι εκείνος ο καλλιτέχνης με την υψηλότερη περιουσία για το 2024, καθώς στα 33 του ο τραγουδιστής του "Shape of You" κατέκτησε τη δέκατη θέση στη λίστα και τώρα, είναι αντικειμενικά ο πλουσιότερος μουσικός στο UK με περιουσία 340 εκατομμύρια λίρες.

Σε επόμενη θέση - στη 17η συγκεκριμένα, εμφανίστηκε το όνομα του Harry Styles με περιουσία που ανέρχεται στα 175 εκατομμύρια λίρες, καθώς φαίνεται πως αύξησε αξιοσημείωτα τα έσοδά του στους πρόσφατους μήνες, με τη συμμετοχή του στις ταινίες "Dunkirk" και "Don’t Worry Darling", ενώ επεκτάθηκε και στο να επενδύσει στη Manchester-based arena, Co-Op Live.

Η Adele είναι η 19η στη 40 Under 40 λίστα, χάρη στο residency στο Las Vegas μεταξύ άλλων, ενώ η Dua Lipa κατέκτησε την 29η θέση, μαζί με τον πρωταγωνιστή των ταινιών "Harry Potter", Daniel Radcliff.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker