kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Πληθαίνουν ξανά οι φήμες για διαζύγιο από τον Ben Affleck

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εάν ρωτάς εμάς, οριακά η σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck έχει καταλήξει να είναι το πιο σημαντικό που έχουμε συζητήσει στην καριέρα της διάσημης star και αυτή τη στιγμή, ενώ όλο το ίντερνετ έχει τα θεματάκια του με την Jennifer, πληθαίνουν ξανά οι φήμες και τα ρεπορτάζ για διαζύγιο.

Όπως αναφέρει πηγή στην Page Six, Jenny και Ben μοιάζουν να είναι σε δύο τελείως διαφορετικές σελίδες σχετικά με τον γάμο και τη σύνδεσή τους, ενώ τα προβλήματα φαίνεται να ξεκίνησαν ήδη πριν από μερικούς μήνες, όταν η Jennifer προετοίμαζε τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις και την οσονούπω περιοδεία της.

Η διάσημη star είναι απολύτως αφοσιωμένη στην καριέρα της, σύμφωνα με την ίδια πηγή, και τις περισσότερες φορές το ζευγάρι δε μπορεί να βρει κοινή πορεία πλεύσης και συνεννόησης, ενώ άλλα ρεπορτάζ τονίζουν ότι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους συμμετέχοντας σε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες.

"Ο Ben πιστεύει στην ψυχοθεραπεία έως ένα συγκεκριμένο σημείο και είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει και να συμμετέχει με ανοιχτό μυαλό, ακόμα και εάν μισεί την όλη διαδικασία της ταπείνωσης. Ποτέ δεν πρόκειται να κρίνει την επιτυχία αυτού του γάμου από το τι θα συμβεί στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή. Έχει επίσης υψηλότερες αντοχές από τον μέσο άνδρα, όσον αφορά στις διαφωνίες και στο να πρέπει να παλεύει για να καταφέρει", δηλώνει πηγή.

Να δούμε πώς θα πάει κι αυτό...

Φωτογραφία: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker