kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Benny Blanco: Η απόκτηση παιδιών είναι το επόμενο βήμα με τη Selena Gomez

Πότε έγιναν τόσο σοβαρά τα πράγματα;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είμαστε τουλάχιστον εντυπωσιασμένοι από τις δηλώσεις του Benny Blanco πως το επόμενο βήμα με τη Selena Gomez είναι να αποκτήσουν παιδιά και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για αυτό το ειδύλλιο, πως η Selena είναι πιο συναισθηματικά ασφαλής και ευτυχισμένη από ό,τι έχει υπάρξει εδώ και χρόνια ολόκληρα, αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πως τα πράγματα θα μπορούσαν να σοβαρέψουν τόσο πολύ, εκτός εάν κάποιος συνδέσει αυτού του είδους τη δήλωση με την πρόσφατη ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey και του Justin Bieber.

*awkward*

"Έχω ένα κάρο βαφτιστήρια, έχω πολλά ανίψια, αγαπώ να έχω γύρω μου παιδιά", δήλωσε ο Benny στο Howard Stern Show, όπου και αποκάλυψε πως ο επόμενος στόχος του είναι να αποκτήσει οικογένεια με τη Selena, λέγοντας μάλιστα, πως είναι ένα καθημερινό θέμα συζήτησης για τον ίδιο.

Μήπως θα μπορούσε να έρθει και μία πρόταση γάμου ίσως;

"Αντιμετωπίζω τα πάντα μία ημέρα τη φορά και απλά ξέρω πως όταν την κοιτάζω, σκέφτομαι 'δε ξέρω έναν κόσμο που θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα από αυτό'. Είναι αυτό ακριβώς που της λέω πάντα".

Isn't that cute; Ελπίζουμε να συνεχίσουν να ζουν την ευτυχία τους!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker