kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τι υποσχέθηκαν τα "αφεντικά" της Eurovision μετά τον φετινό χαμό της διοργάνωσης

Υπό εξέταση όλα τα συμβάντα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

n.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως η φετινή διοργάνωση της Eurovision ήταν το απόλυτο χάος, όμως όλα θα εξεταστούν ενδελεχώς, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα υποσχέθηκαν τα "αφεντικά" τoυ διαγωνισμού.

Από την αμφιλεγόμενη συμμετοχή του Ισραήλ μέχρι backstage έντονα σκηνικά διαμάχης ανάμεσα σε συμμετοχές χωρών και δημοσιογραφικές ομάδες, η Eurovision είχε μπόλικο drama, πριν φτάσει στη μεγάλη στιγμή της νίκης του Nemo από την Ελβετία που πανάξια κέρδισε το τρόπαιο με το "The Code".

"Λυπούμαστε που ορισμένες ομάδες εκπροσώπων στον Μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision στο Malmö, δε σεβάστηκαν το πνεύμα των κανόνων και του διαγωνισμού, τόσο στο σημείο της διοργάνωσης όσο και κατά τη διάρκεια των μεταδόσεών τους. Μιλήσαμε με έναν αριθμό των εκπροσώπων κατά τη διάρκεια του event σχετικά με ένα πλήθος θεμάτων που έφτασαν στην προσοχή μας. Οι ιθύνοντες της EBU μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων, πρόκειται να εξετάσουν τα γεγονότα γύρω από τον ESC στο Malmö, προχωρώντας με έναν θετικό τρόπο και εξασφαλίζοντας τις αξίες του event που χαίρουν σεβασμού από όλους", αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της EBU σε Mirror και Irish Times.

Όλα αυτά έρχονται ύστερα και από τον χαμό που δημιουργήθηκε με τον αποκλεισμό της Ολλανδίας και του Joost Klein, ο οποίος κατηγορήθηκε πως απείλησε λεκτικά γυναικεία φιγούρα της ομάδας παραγωγής του διααγωνισμού, την ώρα επίσης, που με το πέρας του ESC, το Bambie Thug της Ιρλανδίας δήλωσε πως «καταφέραμε να μπούμε στη δεκάδα. Παλεύαμε τόσο πολύ για πολλά πράγματα πίσω από τη σκηνή. Ήταν τόσο δύσκολο για όλους μας. Είμαι τόσο περήφανο για μας. Και θέλω να πω πως εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γα**θούνε, δε με νοιάζει πια».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker