kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Bono: "Οι Coldplay δεν είναι ροκ μπάντα"

Τι δήλωσε ο frontman των U2
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Μπορεί εμείς να είμαστε έτοιμοι να τους παρακολουθήσουμε ζωντανά στην Αθήνα σε λίγες εβδομάδες από τώρα, όμως οι Coldplay σίγουρα δεν είναι ροκ μπάντα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Bono, frontman των αξεπέραστων U2.

Και μπορεί με μία πρώτη ανάγνωση αυτό να ακούγεται σαν diss, όμως ο σκοπός του Bono ήταν ακριβώς ο αντίθετος, αφού στην πραγματικότητα ήθελε να υπερασπιστεί τους Coldplay από εκείνους που τους κρίνουν με βάση τα κριτήρια και τα standards της ροκ μουσικής σκηνής.

"Θα πρέπει να αναφέρω πως οι Coldplay δεν είναι ροκ μπάντα. Ελπίζω ότι αυτό είναι προφανές. Υπάρχει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους, όπως με τους Isley Brothers ή κάτι τέτοιο. Δε θα έπρεπε να κρίνονται με τους κανόνες της ροκ. Η οργή είναι ένα ποτάμι που τρέχει κάτω από τους πιο ροκ σχηματισμούς. Η μουσική των Coldplay έχει μία διαφορετική πηγή και νομίζω πως αυτό αποκαλύπτεται καλύτερα στο τραγούδι τους 'Clocks'", ανέφερε ο Ιρλανδός frontman στη σειρά του BBC Sounds, "Music Uncovered: The Genius Of Coldplay".

Μάλιστα, ειδικά για το "Clocks", o Bono ανέφερε πως σου "κολλάει" στο μυαλό περισσότερο από τον χρόνο τον ίδιο και εμείς δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

FYI, οι Coldplay αναμένεται να αποτελέσουν headliners στο φετινό Glastonbury και έτσι, θα γίνουν το πρώτο act που θα το έχει καταφέρει πέντε φορές.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker