kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Φάτε υγιεινά με τον Morrissey & τον Nick Cave!

Δύο illustration βιβλία με συνταγές μαγειρικής και ιδιαίτερο μουσικό περιεχόμενο!
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εταιρεία Microcosm Publishing ετοίμασε δύο πολύχρωμα βιβλία με συνταγές μαγειρικής του χορτοφάγου σεφ Joshua Ploeg, που έχουν εμπνευστεί από δύο από τους κορυφαίους μουσικούς όλων των εποχών. Ο Morrissey και o Nick Cave "μοιράζονται" με τους αναγνώστες τις συνταγές, ενώ παράλληλα τα τέλεια illustrations που δημιουργήθηκαν από την Automne Zingg, συνοδεύουν κάθε συνταγή, ακόμη και με στίχους από τραγούδια.

Το πρώτο, Defensive Eating, παρουσιάζει τον Morrissey , που δείχνει τόσο πεινασμένος! Κι επειδή είναι κατά του κρέατος, οι επιλογές είναι λιγότερες όσον αφορά τις συνταγές. Όμως, τόσο νόστιμες! Πλέον ο Moz μέσα από τα illustrations , κάνει ακόμη και τις πιο θλιμένες ημέρες του, να γεμίζουν με λιχουδιές. 

Το Comfort Eating, που παρουσιάζει το Nick Cave, έναν master στην ψυχολογική έκφραση, βρίσκει τρόπους να ταϊζει τη θλίψη του, μέσα από πατάτες πουρέ, φυστικοβούτυρο κ.α. απλά φαγητά, που όπως απλά λέει ο Cave 'Get inside of me'.

Και τα δύο βιβλία που κυκλοφορούν εν όψη εορτών στην παγκόσμια αγορά, είναι για περισσότερες γευστικές απολαύσεις και μόνο για χορτοφάγους, με απλές αλλά και ιδιαίτερες συνταγές, στυλιζαρισμένες με ατάκες και υπέροχα κόμικ του Morrissey και του Nick Cave.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker