kiss-logo
Now playingI GOTTA FEELING BLACK EYED PEAS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αποδέχτηκε τη βράβευσή του ο Bob Dylan

Με μια πραγματικά λιτή ανακοίνωση, απάντησε τελικά ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση ο Bob Dylan, στην κοινή γνώμη σχετικά με την αποδοχή ή όχι της βράβευσης του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια πραγματικά λιτή ανακοίνωση, απάντησε τελικά ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση ο Bob Dylan, στην κοινή γνώμη σχετικά με την αποδοχή ή όχι της βράβευσης του. Ο μέγας τραγουδοποιός της ροκ μουσικής, έγινε αποδέκτης της σημαντικότερης ίσως βράβευσης του πλανήτη, που δεν είναι άλλη από εκείνη του βραβείου Νόμπελ λογοτεχνίας.

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε με λίγα λόγια μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή του ότι πρόκειται να παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο στη Στοκχόλμη, από την υπεύθυνη επιτροπή της Ακαδημίας.

Από τις 5 Νοεμβρίου πάντως μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου πρόκειται να λειτουργήσει η νέα έκθεση του Bob Dylan που θα λάβει χώρα στη διάσημη Bond street του Λονδίνου, με τίτλο '' The Beaten Path''.

Η έκθεση, περιλαμβάνει μια πλατιά συλλογή πινάκων αποτελούμενων από ακρυλικά χρώματα αλλά και νερομπογιές που αντικατοπτρίζουν την οπτική του βραβευμένου με Νόμπελ πια καλλιτέχνη, πάνω στην Αμερικανική φύση και το αστικό τοπίο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker