kiss-logo
Now playingTAKE YOU DANCING JASON DERULO
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Beyoncé: Έρχεται το ντοκιμαντέρ "Call Me Country"

Πότε έρχεται το επόμενο project της Bey
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η country εποχή της Beyoncé είναι σίγουρα μία από τις πιο iconic της καριέρας της και έτσι, αυτό το era δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα και σύντομα, απλά με την κυκλοφορία του "Cowboy Carter", αφού τώρα θα έρθει και ένα ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Billboard, το Max ανακοίνωσε πως στις 26 Απριλίου, σε μόλις μία εβδομάδα από τώρα, θα κυκλοφορήσει το "Call Me Country: Beyoncé & Nashville’s Renaissance", διαθέσιμο για streaming στην αντίστοιχη πλατφόρμα του HBO.

Με παραγωγή από CNN FlashDocs, το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα αποτυπώνει την country πορεία μεγάλων ονομάτων της μουσικής, όπως η Bey, αλλά και ο Lil Nas X που πριν μερικά χρόνια μας είχε δώσει το άκρως επιτυχημένο "Old Town Road", ενώ το περιεχόμενο θα συνδέσει την τωρινή country μουσική σκηνή με τις μαύρες ρίζες του συγκεκριμένου genre.

Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ θα συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις από τους Brothers Osborne, αλλά και τους Rhiannon Giddens, Rissi Palmer, Aaron Vance και Denitia, όπως επίσης και κριτικές από ανθρώπους και ειδικούς της μουσικής. 

Κάνουμε reminder, πως με την κυκλοφορία του "Cowboy Carter" η Bey έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνιδα που κέρδισε Νο.1 album στο country chart της Αμερικής, με το "Texas Hold 'Em" να έχει σημειώσει αντίστοιχα ρεκόρ στον τομέα των singles!

Go Bey!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker