kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Taylor Swift & Travis Kelce απόλαυσαν το πρώτο Coachella σαββατοκύριακο

Οι δυο τους παρακολούθησαν το set της Ice Spice
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το γνωρίζαμε και τελικά έγινε όντως πράξη, Taylor Swift και Travis Kelce απόλαυσαν μαζί το πρώτο σαββατοκύριακο του φεστιβάλ Coachella!

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν τα ρεπορτάζ που αποκάλυπταν τα σχέδια της Tay να βρεθεί στο Coachella μαζί με τον Travis και τελικά οι προβλέψεις έπεσαν μέσα, αν και δεν την είδαμε on stage ως guest της Lana Del Rey, όπως επίσης είχε ακουστεί, όμως σίγουρα απόλαυσε το set της Ice Spice μαζί με τον σύντροφό της και τους δεκάδες θαυμαστές που είχαν στρέψει πάνω τους τα κινητά τους.

Η λαμπερή star έφτασε στην California και εθεάθη να υποστηρίζει αγαπημένα της πρόσωπα, όπως το συγκρότημα του Jack Antonoff, Bleachers, αλλά και την Ice Spice, η οποία μάλιστα, της έκανε shout out από σκηνής, ερμηνεύοντας το "Karma" στο οποίο οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο πλαίσιο του album "Midnights".

Το λατρεμένο ζευγάρι κράτησε την εμφάνισή του σε casual επίπεδο, όσον αφορά στο styling, με την Tay να επιλέγει ένα baseball cap με τον τίτλο του γνωστού podcast που έχει ο Travis μαζί με τον αδερφό του, Jason, ενώ εκείνος είχε το κλασικό του καπέλο με τη φράση "Happy Gilmore".

Nothing more romantic than a Coachella weekend!

Φωτογραφία: Billboard 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker