kiss-logo
Now playingON THE FLOOR JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Μήπως αρραβωνιάστηκε;

Μήπως αυτό το δαχτυλίδι είναι πιο ιδιαίτερο;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μήπως η Lady Gaga αρραβωνιάστηκε;

Φωτογραφίες της αγαπημένης star ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, στις οποίες φαίνεται να φορά ένα - αν μη τι άλλο - ευδιάκριτο δαχτυλίδι, το οποίο "φέρνει" σε μονόπετρο, με πολλούς αμέσως να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως έγινε το επόμενο βήμα με τον Michael Polansky.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2019 και σε αυτή την εμφάνιση η Lady Gaga εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Los Angeles, με ένα μακρύ μαύρο παλτό και *αυτό* το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που πυροδότησε φήμες, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο από την πλευρά της διάσημης τραγουδίστριας.

Θυμίζουμε πάντως, πως τον Μάρτιο του 2023 είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου οι πληροφορίες πως οι δυο τους είχαν χωρίσει, καθώς διαφωνούσαν για το ζήτημα του γάμου και των παιδιών, όμως λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχαν βρεθεί σε συναυλία στο Las Vegas, αποδεικνύοντας πως είναι ξανά μαζί.

Πριν από αυτή τη σχέση πάντως, η Lady Gaga είχε υπάρξει αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του "Chicago Fire", Taylor Kinney και τον talent agent, Christian Carino.

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker