kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Lady Gaga: Για πρώτη φορά η φωνή της ως Harley Quinn

Πότε κυκλοφορεί το πρώτο trailer του "Joker: Folie à Deux"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είναι γεγονός πως το 2024 προς το τελείωμά του θα είναι η κατάλληλη και απόλυτη ευκαιρία να βρεθούμε στις σκοτεινές αίθουσες, ειδικά με αφορμή την κυκλοφορία του "Joker: Folie à Deux" με τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, η Lady Gaga αποκάλυψε μέσω social media πως το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας θα έρθει σε λίγες ημέρες από τώρα και συγκεκριμένα, στις 9 Απριλίου, όμως σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ακούμε για πρώτη φορά τη φωνή της ως Harley Quinn.

Η Gaga ακούγεται να λέει τις φράσεις "You’re Joker… you can do anything you want", ενώ υπάρχει μία σειρά από promo φωτογραφίες της ταινίας, μαζί με την επίσημη αφίσα που αποκαλύφθηκε πριν μερικά 24ωρα.

Η ταινία του Todd Phillips αναμένεται να "ανοίξει" στις σκοτεινές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, ενώ διαρκώς μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες, καθώς το "Joker: Folie à Deux" θα είναι σαν ένα jukebox musical, με διαφορετικές εκδοχές σε τουλάχιστον 15 πολύ γνωστά τραγούδια, μαζί με original soundtrack, ενώ ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται και το "That’s Entertainment" που έχει συνδεθεί με τη Judy Garland.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία και το σενάριο της ταινίας, όμως σε γενικές γραμμές περιγράφεται ως δράμα με στοιχεία που συνδέονται με το ξακουστό Arkham Asylum.

Ανυπομονείς και εσύ όσο εμείς;

Φωτογραφία: Entertainment Weekly

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker