kiss-logo
Now playingSILENCE DELERIUM
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Shakira: Οι δύο γιοι της καθόλου δεν είναι fan της "Barbie"

Βρήκαν την ταινία "αποδυναμωτική"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpeg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Η Shakira έχει ένα ολοκαίνουργιο album να προμοτάρει, κάτι που σημαίνει πως τη βλέπουμε πιο συχνά να πρωταγωνιστεί καθημερινά στα media, είτε δηλώνοντας πως ο πρώην σύζυγός της τής ήταν βάρος, είτε αναφέροντας πως εκείνη και οι δύο γιοι της βρήκαν πως η ταινία της "Barbie" ευνουχίζει τους άνδρες.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Allure, η Shakira δήλωσε πως οι δύο γιοι της - στα 9 και 11 τους χρόνια - δεν είναι καθόλου fan της ταινίας "Barbie" και του πώς τους έκανε να αισθανθούν.

"Οι γιοι μου πραγματικά μίσησαν αυτή την ταινία, ένιωσαν πως τους ευνούχιζε. Και συμφωνώ, έως έναν βαθμό. Μεγαλώνω δύο αγόρια. Τα θέλω να αισθάνονται δυναμικοί, ενώ ταυτόχρονα σέβονται τις γυναίκες. Μου αρέσει η pop κουλτούρα όταν προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες χωρίς να κλέβει από τους άνδρες τη δυνατότητα να είναι άνδρες, να προστατεύουν και να προσφέρουν. Πιστεύω στο να δίνεις όλα τα εργαλεία στις γυναίκες και την εμπιστοσύνη πως μπορούν να τα κάνουν όλα, χωρίς να χάσουμε την ουσία μας, χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας. Θεωρώ πως οι άνδρες έχουν έναν σκοπό στην κοινωνία και οι γυναίκες έχουν έναν άλλον επίσης. Ολοκληρώνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό δε θα έπρεπε να χαθεί", δήλωσε η Shakira.

Και συνεχίζοντας ανέφερε πως "γιατί να μη μοιραστείς το βάρος με ανθρώπους που αξίζουν να το κουβαλήσουν, που έχουν και αυτοί το χρέος να το κουβαλήσουν;".

Ίσως ο φεμινισμός της Shakira να περιορίζεται στους στίχους της!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker