kiss-logo
Now playingBLINDING LIGHTS THE WEEKND
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Rihanna: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Savage x Fenty εσωρούχων

Η καινούργια collection που παρουσιάζει η διάσημη star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Μπορεί στο μουσικό μέτωπο να μας έχει λείψει, όμως αυτό δε σημαίνει πως η επαγγελματική ζωή της Rihanna έχει μπει στον πάγο, κάθε άλλο, αφού μόλις παρουσίασε νέα collection για το brand της Savage x Fenty.

Η Rih ήταν και παραμένει μία εκπληκτική επιχειρηματίας που πραγματικά έχει ξεχωρίσει στον χώρο που κινείται, και τώρα έδωσε τη νέα Savage Signature Script συλλογή του brand, αποκαλύπτοντας τη θηλυκότητά της ύστερα από την απόκτηση των δύο παιδιών της.

Με τις φωτογραφίες να τη δείχνουν να ποζάρει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η RiRi γράφει στη λεζάντα πως ο λογαριασμός είναι πολύ μεγάλος, οπότε θα πρέπει να τον χρεώσουν σε ένα άλλο δωμάτιο, με τους fans να γεμίζουν την ανάρτηση με σχόλια θαυμασμού και λατρείας για τη διάσημη star.

Και μιας που ο κόσμος ασχολείται ακόμα με το τι κάνουν οι νέες μαμάδες με το σώμα τους, μία πηγή εκ των έσω δήλωσε πως η Rihanna "δε βιάζεται καθόλου να χάσει το βάρος αποό τις εγκυμοσύνες. Έχει πραγματικά αποδεχτεί το σώμα της και δεν αισθάνεται καμία πίεση να χάσει βάρος γρήγορα".

AS SHE SHOULD!

Φωτογραφίες: ELLE

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker