kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dr. Dre: Ακόμα ένα καινούργιο αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Η τελετή μαζί με τους Eminem, Snoop Dogg και 50 Cent
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μετά από δεκαετίες καριέρας και αμέτρητες μουσικές επιτυχίες, ο Dr.Dre ήταν δίκαιο και έγινε πράξη να αποκτήσει το δικό του αστέρι στο περίφημο και ξακουστό Hollywood Walk of Fame, ακριβώς όπως ο Lenny Kravitz πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Ακολουθώντας τα βήματα των Ice Cube, 2Pac και Snoop Dogg ως θρύλος της δυτικής ακτής, ο Dr.Dre απέκτησε το δικό του αστέρι σε μία τελετή που δε θα μπορούσαν να λείπουν από δίπλα του ορισμένα από τα ονόματα που έχουν συνδέσει μαζί του τη δική τους πορεία, a.k.a. οι Eminem, Snoop Dogg και 50 Cent.

Ο Dre έγινε επίσημα το 2,775ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και αν μη τι άλλο, δέχτηκε όλη την αγάπη και τον θαυμασμό από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και από εκείνους που βρέθηκαν εκεί σε αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας του.

"Ήμουν αρκετά τυχερός να κάνω ως επάγγελμα αυτό ακριβώς που αγαπώ να κάνω. Τι λέτε για αυτό; Δεν είναι σκέτο όνειρο; Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα το προνόμιο να βρίσκω και να νουθετώ νέα ταλέντα, όπως επίσης να πουσάρω τα όρια της hip-hop τόσο συναυλιακά όσο και σε επίπεδο ύπαρξης", δήλωσε ο Dre.

"Αλλά είμαι πιο περήφανος για το πώς ανέβασα τον ήχο και την ευκρίνεια του πώς βιώνουμε τη hip-hop. Το ότι πέτυχα αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά μου. Αγαπώ που αυτή η τιμή (με το αστέρι) είναι τόσο μοναδική για το Los Angeles και φέρνει στους fans από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Θα είμαι εδώ για πάντα", ανέφερε από σκηνής ο Dre.

So well-deserved!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker