kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa: Νέο κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds

Λίγο πριν το επίσημο release του "radical optimism"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αποκάλυψη για τον τίτλο και το εξώφυλλο του νέου της δίσκου, δεν ήταν τα μόνα νέα που είχαμε αυτή την εβδομάδα από τη Dua Lipa, αφού αποκαλύφθηκε και νέο κέρινο ομοίωμα της αγαπημένης star σε μουσείο της Madame Tussauds.

Η Dua ανακοίνωσε και επίσημα πως το επόμενο album της, "radical optimism" έρχεται στις 3 Μαΐου και με αφορμή αυτό το release, το Madame Tussauds στο Orlando αποκάλυψε ένα ακόμα κέρινο ομοίωμα της Dua, με outfit από την περιοδεία που είχε πραγματοποιήσει για το "Future Nostalgia", ως ένα είδος tribute σε αυτό το αξεπέραστο era στην καριέρα της Βρετανίδας star.

"Όταν ο κόσμος σταμάτησε το 2020, η Dua Lipa ήταν η πρώτη που σιγούρεψε ότι θα συνεχίζαμε να χορεύουμε στα σαλόνια μας με τον εκπληκτικό της δίσκο 'Future Nostalgia'. Αυτό το κέρινο ομοίωμα είναι μία επιστολή αγάπης προς τη superstar και το album που κράτησε ψηλά το ηθικό μας κατά τη διάρκεια μίας πραγματικά δίχως προηγούμενο χρονικής περιόδου", δήλωσε ο Paul Gould, general manager του Madame Tussauds Orlando.

"Η επίδρασή της στην pop μουσική εμπνέει και η προσθήκη της στο Madame Tussauds Orlando είναι μία γιορτή της αδιαμφισβήτητης επιρροής της στην κουλτούρα και τη μουσική όλης της υφηλίου".

AGREED!

Φωτογραφία: Billboard

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker