kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lenny Kravitz: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollwood Walk of Fame

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πόσο το άξιζε και πόσο μπορεί να είχε καθυστερήσει αυτή η εξέλιξη για τον Lenny Kravitz, ο οποίος με κάθε επισημότητα και ύστερα από δεκαετίες καριέρας, απέκτησε το δικό του αστέρι στο περίφημο και ξακουστό Hollywood Walk of Fame.

Ο αγαπημένος δημιουργός βρέθηκε στο σημείο μαζί με πολύ κοντινά και δικά του πρόσωπα, ανάμεσά τους φυσικά η κόρη του Zoë Kravitz, η οποία στην παρουσίασή της τον τρόλαρε ασύστολα για όλα εκείνα τα διάφανα και διχτυωτά πουκάμισα που έχει τόσο αγαπήσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

"Είναι μία απίστευτη τιμή να βρίσκομαι σε αυτό τον δρόμο. Να είμαι ένας από αυτούς τους μεγάλους ανθρώπους που έχουν κάνει απίστευτα πράγματα στη ζωή τους, είναι τιμή για μένα", δήλωσε ο Kravitz.

"Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Όπως έχω ξαναπεί, όταν ήμουν παιδί, περπατούσα πάνω-κάτω αυτούς τους δρόμους, αλλά σχεδόν πάντα σκεφτόμουν πού θα έβρισκα να κοιμηθώ το βράδυ. Το να συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα, απλά μοιάζει σουρεαλιστικό και πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη".

Εκτός από την κόρη του και τον αρραβωνιαστικό της, Channing  Tatum, ο Lenny είχε στο πλευρό του τον Denzel Washington, αλλά και τη Marla Gibbs, πρόσωπα που για τον ίδιο έχουν τεράστια σημασία.

"(Αυτή η τιμή) είναι τα πάντα για μένα. Το αστέρι είναι ένα όμορφο πράγμα, όμως εάν δεν είχα ανθρώπους να το μοιραστώ, δε θα ήταν το ίδιο. Το να έχω τόσους μαζί μου, εδώ, που με ξέρουν όλη μου τη ζωή και έχουν κάνει αυτή την πορεία μαζί μου, αυτό είναι το αληθινό δώρο".

IT'S BEEN A LONG TIME COMING!

Φωτογραφία: People

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker