kiss-logo
Now playingI DON'T WANNA KNOW MARIO WINANS feat. ENYA & P. DIDDY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Billie Eilish - Finneas: Το ρεκόρ που σημείωσαν με τη νίκη τους στα Oscars

Το βραβείο στο "What Was I Made For?"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas κέρδισαν επάξια στην κατηγορία best original song των φετινών Όσκαρ, με το τραγούδι τους από το soundtrack της "Barbie", "What Was I Made For?", δύο μόλις χρόνια αφότου είχαν κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο για το anthem της ταινίας του James Bond, "No Time to Die".

Με αυτή τους τη δεύτερη νίκη, σημείωσαν ένα εκπληκτικό ρεκόρ, καθώς είναι οι νεότεροι καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει δύο φορές σε οποιαδήποτε κατηγορία των κινηματογραφικών βραβείων. Σε ηλικία 22 και 26 ετών αντίστοιχα, ξεπέρασαν την ηθοποιό Luise Rainer που είχε κερδίσει το δεύτερο Όσκαρ της σε ηλικία 28 ετών για την ταινία "The Good Earth".

Στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης, η Jodie Foster που κέρδισε το δεύτερο βραβείο της στα  29, και η Hilary Swank, που πήρε στα χέρια της δεύτερο Oscar στα 30 της χρόνια.

Επίσης, αυτή ήταν η πιο γρήγορη επανάληψη του βραβείου στην κατηγόρια best original song που έχει υπάρξει από την εποχή των '90s, όπου ο Tim Rice είχε κερδίσει τρεις φορές έχοντας μεσοδιάστημα περίπου τριών χρόνων στα βραβεία, ενώ το "What Was I Made For?" είναι το πρώτο τραγούδι στη νέα γενιά που κέρδισε Όσκαρ, αλλά και Grammy, αφού το τελευταίο που το είχε καταφέρει αυτό ήταν το "My Heart Will Go On" της Celine Dion για τον "Τιτανικό".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker