kiss-logo
Now playingBONES IMAGINE DRAGONS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Madame Tussauds: Νέο κέρινο ομοίωμα του Justin Bieber με αφορμή τα 30ά γενέθλιά του

Το τρυφερό μήνυμα της Hailey Bieber
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ούτε που καταλάβαμε πότε πέρασαν τα χρόνια, όμως ο Justin Bieber τριαντάρισε και σχεδόν οριακά κανείς δε μπορεί να το πιστέψει!

Ο αγαπημένος star από τον Καναδά γιόρτασε επισήμως τα 30ά γενέθλιά του την προηγούμενη εβδομάδα, με τη σύζυγό του Hailey να γράφει τη δική της τρυφερή αφιέρωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χαρακτηρίζοντας "αγάπη της ζωής της" τον Justin και αναρτώντας μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα, αυτό το αγαπησιάρικο μήνυμα ήρθε λίγο αφότου ο μπαμπάς της Hailey, ζήτησε δημοσίως από τον κόσμο να προσευχηθεί για το αγαπημένο ζευγάρι, δημιουργώντας ξανά ένα κύμα ρεπορτάζ για προβλήματα στον γάμο του Justin και της Hailey, όμως φαίνεται οι δυο τους να κρατάνε ακόμα γερά!

Μάλιστα, με αφορμή τα 30ά γενέθλια του Biebs, το θρυλικό μουσείο Madame Tussauds αποκάλυψε ακόμα ένα ολοκαίνουργιο κέρινο ομοίωμα του Καναδού καλλιτέχνη, έχοντας ως πρότυπο την εμφάνισή του στο μουσικόο βιντεοκλίπ του "Peaches" το 2021.

Love to see it all!

FYI, το πρώτο κέρινο ομοίωμά του ο Bieber το είχε αποκτήσει μόλις σε ηλικία 11 ετών, όταν το δημιούργημα είχε αποκαλυφθεί στο αντίστοιχο μουσείο του Λονδίνου, με τον ίδιο να βρίσκεται εκεί για την τελετή παρουσίασης, όπως ακριβώς και αμέτρητα κορίτσια που ούρλιαζαν για εκείνον!

Φωτογραφίες: Page Six / Billboard

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker