kiss-logo
Now playingROCKABYE CLEAN BANDIT FEAT. ANNE MARIE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran: Έκανε δώρο στους γονείς του τρίωρη πριβέ ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου

Η γλυκιά κίνηση του Βρετανού star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran μας επιβεβαιώνει ξανά και ξανά πως είναι ένα κουλ τυπάκι που θα θέλαμε να γνωρίζουμε και αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε πως είχε προσφέρει στους γονείς και τη σύζυγό του, μία τρίωρη πριβέ ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου!

BEAT THAT, no, you can't!

Σύμφωνα με το BBC, σε μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο μπαμπάς του Ed, συνταξιούχος art curator, η εν λόγω ιδιωτική ξενάγηση έλαβε χώρα το 2021 και ήταν ο τρόπος που είχε επιλέξει ο Βρετανός star, προκειμένου να εκφράσει το "ευχαριστώ" και την ευγνωμοσύνη του προς την οικογένειά του, ενώ πραγματικά ήταν μία αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Μάλιστα, ο μπαμπάς του Ed αστειεύτηκε πως αυτή ήταν και η μοναδική φορά που είχε δει τον πίνακα της Mona Lisa χωρίς να έχει ατελείωτα πλήθη κόσμου μπροστά από το σημείο έκθεσής του.

"Η Imogen και εγώ είχαμε πάει στο Παρίσι, για να δούμε τον Edward ζωντανά στη Global Citizen συνυαλία μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, κάτι που ήταν εντυπωσιακό ούτως ή άλλως, και μετά μας έκανε έκπληξη το απόγευμα της Κυριακής, πηγαίνοντάς μας μαζί με τη σύζυγό του Cherry στο Λούβρο. Ήταν νομίζω ο τρόπος του να πει ευχαριστώ", δήλωσε ο κ.John.

Η συναυλία που αναφέρεται του Global Citizen είχε πραγματοποιηθεί τότε με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη φτώχεια, την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη για εμβόλια κατά του κορονοϊού, ενώ άλλα acts που είχαν εμφανιστεί ζωντανά ήταν οι Elton John, Black Eyed Peas και Stormzy.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker