kiss-logo
Now playingI WAS MADE FOR LOVIN’ YOU YUNGBLUD
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Fan της Taylor Swift εξηγεί *αυτό* το αμήχανο βίντεο

Η Αυστραλία εμφάνισε πραγματικά hardcore θαυμαστές της Tay
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tt.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Μπορεί η Taylor Swift να ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας The Eras Tour, όμως αποδείχτηκε πως οι εκεί fans της ήταν οι πιο hardcore και διασκεδαστικοί που υπάρχουν στο fandom.

Πολλά ήταν τα στιγμιότυπα από αντιδράσεις fans που βρέθηκαν σε μία από τις συναυλίες της Tay, από τη χρήση του Shazam μέχρι τα ουρλιαχτά κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, ενώ viral έγινε και η Madison Blackband, η 20χρονη που ξέσπασε σε λυγμούς έξω από το στάδιο όταν κατάλαβε πως η αγαπημένη star αποφάσισε να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι "exile" από τον δίσκο της, "folklore".

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν αυτή την αντίδραση της Madison, κατηγορώντας την πως ήταν υπερβολική, αλλά και κάπως... σκηνοθετημένη στο βίντεο, λες και προσπαθούσε να αποδείξει πως είναι η μεγαλύτερη fan της Taylor!

"Δεν υπάρχει λόγος να αφήσω αυτά τα σχόλια να με στεναχωρήσουν. Αντέδρασα όπως αντέδρασα. Αυτή είμαι εγώ. Είμαι πολύ παθιασμένος άνθρωπος. Η γνώμη των ανθρώπων που πιστεύουν ότι είναι ντροπιαστικό δε σημαίνει τίποτα για μένα, επειδή ποτέ δε σκέφτηκα πως ήταν και δεν πρόκειται να το σκεφτώ τώρα, απλά επειδή κάποιος το λέει. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι γελάνε με αυτή την αντίδραση. Και εγώ γέλασα όταν είδα πρώτη φορά το βίντεο", δήλωσε η 20χρονη στο περιοδικό Rolling Stone.

"Πόσταρα το βίντεο, για να το δουν 200 άτομα τύπου, όχι εκατομμύρια. Το 'exile' σημαίνει πολλά για μένα. Είναι ένα τραγούδι που άκουγα όποτε χρειαζόμουν κάτι, έναν αντιπερισπασμό ή κάτι να με κρατήσει συγκεντρωμένη. Είναι μία κουβέρτα ασφάλειας για μένα".

That's cute!

Δες το βίντεο!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker