kiss-logo
Now playingWALK KWABS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στην Ινδία η Rihanna για πριβέ εμφάνιση σε pre-wedding πάρτι

Σε λίγες ώρες ο γάμος των Anant Ambani και Radhika Merchant
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πριν από λίγες ώρες προσγειώθηκε στην Ινδία η Rihanna, καθώς πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά σε πριβέ pre-wedding πάρτι για τον γάμο των Anant Ambani και Radhika Merchant.

Ο ερχομός μάλιστα, της Rihanna στην Τζαμναγκάρ φαίνεται πως εντυπωσίασε γενικά και ειδικά, αφού fan δημοσίευσε ένα βίντεο online, όπου φαίνονται πραγματικά οι μάλλον πολλές... αποσκευές της διάσημης τραγουδίστριας για αυτό το ταξίδι, αφού φαίνεται σαν να κουβάλησε μαζί της κυριολεκτικά όλο το σπίτι της και κάτι παραπάνω.

Η Rih συνοδεύεται για την περίσταση από τον σύντροφό της A$AP Rocky, ενώ όσον αφορά το ζευγάρι που θα δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης τον ερχόμενο Ιούλιο, ο Ambani είναι ο μικρότερος γιος του πολυ-δισεκατομμυριούχου Mukesh Ambani, του διευθυντή και managing director των Reliance Industries.

Πάντως η RiRi είδε το βίντεο των αποσκευών της στο ίντερνετ και σχολίασε το στιγμιότυπο, γράφοντας πως δυστυχώς η σκηνή που θα εμφανιστεί δε χωρούσε στη χειραποσκευή της, ενώ στο πάρτι αναμένεται να παρευρεθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού και όχι μόνο κόσμου.

Δες περισσότερες στιγμές από την επίσκεψη της Rih στην Ινδία!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker