kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οι Biebers πήγαν εκκλησία και το ίντερνετ ανησυχεί

Η παράκληση του πατέρα της Hailey Bieber
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Τη νυχτερινή λειτουργία εκκλησίας παρακολούθησαν η Hailey και ο Justin Bieber, λίγες ώρες αφότου ο πατέρας του γνωστού μοντέλου, προκάλεσε πηχυαίους τίτλους άρθρων, ζητώντας να προσευχηθούμε για εκείνους.

Το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίστηκε στην Churchome Church του Saban Theatre στο Beverly Hills, Calif., το απόγευμα της Τετάρτης, με τη Hailey να φορά ένα cosy πουλόβερ με ρόμβους σε έντονο κίτρινο, ενώ ο Justin - as usual - ήταν πιο "κρυμμένος" πίσω από τα ρούχα του, αφού σχεδόν οριακά δε βλέπαμε στις φωτογραφίες το πρόσωπό του.

Τόσο η Hailey όσο και ο Justin έχουν υπάρξει ανέκαθεν ανοιχτοί για το πόσο σημαντική είναι για εκείνους η πίστη τους, ενώ αυτή η εμφάνιση ήρθε ελάχιστες ώρες, αφότου ο κ.Stephen Baldwin είχε κάνει repost ένα μήνυμα που ζητούσε από τον κόσμο να στείλει τις προσευχές του για το γνωστό ζευγάρι, κάτι που φυσικά προκάλεσε ανησυχία και όλους εκείνους τους τίτλους που μιλάνε ξανά για φήμες διαζυγίου.

"Χριστιανοί, σας παρακαλώ να έχετε στη σκέψη σας τον Justin & τη Hailey, πάρτε μία στιγμή να προσφέρετε την προσευχή σας για εκείνους, ώστε να έχουν σοφία, προστασία και να έρθουν πιο κοντά στον Θεό", έγραψε ο πατέρας της Hailey στο online μήνυμά του.

Άβολο!

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker