kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αναβάλλει shows στο Las Vegas η Adele - Η περιπέτεια υγείας της

Τι δήλωσε η ίδια μέσω social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Την αναβολή ορισμένων shows στο Las Vegas residency που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή, ανακοίνωσε η Adele, αποκαλύπτοντας μάλιστα την περιπέτεια υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει και να την κρατάει μακριά από το stage που τόσο αγαπά.

Η αγαπημένη Βρετανίδα star ενημέρωσε τους fans της μέσω social media, ανακοινώνοντας την αναβολή shows που θα πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια του ερχόμενου μήνα.

"Δυστυχώς, πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να πατήσω παύση στο Las Vegas residency", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Adele. "Ήμουν άρρωστη στο τέλος του προηγούμενου σκέλους των εμφανίσεων και κατά τη διάρκεια του διαλείμματός μου. Δεν είχα την ευκαιρία να επανέλθω πλήρως στην υγεία μου πριν ξεκινήσω πάλι τα shows και τώρα, είμαι άρρωστη ξανά και δυστυχώς, αυτό έχει επηρεάσει τη φωνή μου".

Η Adele συνέχισε λέγοντας πως "τα υπολειπόμμενα πέντε σαββατοκύριαρα αυτού του σκέλους των εμφανίσεων έχουν αναβληθεί για μία ημερομηνία αργότερα, εργαζόμαστε ήδη πάνω στις λεπτομέρειες και θα λάβετε σύντομα τις πληροφορίες", ενώ εξήγησε πως θα της λείψουν υπερβολικά οι θαυμαστές της και ο χρόνος που περνάει μαζί τους στο Las Vegas.

"Σας αγαπώ, θα μου λείψετε τρελά και ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία".

Get well soon, Adele!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker