kiss-logo
Now playingWATER TYLA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Κέρινα ομοιώματα των Daft Punk αποκαλύφθηκαν στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης

Δες τις φωτογραφίες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από Concord
By
KISS 929

Είναι δεδομένο πως μας λείπουν οι Daft Punk από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, όπως ακριβώς είναι δεδομένη η τεράστια ιστορία τους στην παγκόσμια μουσική ιστορία και έτσι, τα κέρινα ομοιώματά τους αποκαλύφθηκαν στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης.

Το ντουέτο των Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo δημιουργήθηκε με την εμφάνιση που είχαν κατά την περίοδο του "Random Access Memories", με τα ιδιαίτερα και λαμπερά κοστούμια, το iconic glam τους, ενώ τοποθετήθηκαν στην περιοχή Glow Gala του μουσείου, με έμπνευση στην αντίστοιχη σκηνή της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβάνοντας ονόματα όπως οι Ariana Grande, Matthew McConaughey, Rihanna και Beyoncé.

Χωρίς οι δημιουργοί των κέρινων ομοιωμάτων να πρέπει να δώσουν την προσοχή τους στις λεπτομέρειες των προσώπων, καθώς καλύπτονται από τα θρυλικά κράνη των Daft Punk, επικεντρώθηκαν στα ρούχα, με πανομοιότυπες αντιγραφές των Le Smoking κοστουμιών με υπογραφή Saint Laurent που είχαν σχεδιαστεί από τον Hedi Slimane, ειδικά για το "Random Access Memories" project των Daft Punk.

"Καθώς τόσο οι Daft Punk όσο και η Madame Tussauds έχουν γαλλικές ρίζες, αυτή η συνεργασία είναι απόδειξη της εφευρετικότητας και της καλλιτεχνικής αρτιότητας που έχει υπάρξει πριν από εμάς και της ικανότητας της μουσικής και της τέχνης να ξεπεράσουν παγκόσμια όρια", δήλωσε ο Ben Shapiro, marketing executive στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης. "Με τιμή είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε fans από 'Around thw World', που θα έρθουν για να δουν τα είδωλά τους 'One More Time' και να γιορτάσουν την κληρονομιά των Daft Punk και της γαλλικής house μουσικής".

Φωτογραφίες: Billboard

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker