kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

RAYE: Η πρώτη γυναίκα που λαμβάνει το Songwriter of the Year βραβείο των BRIT Awards

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από TimeOut
By
KISS 929

Η RAYE χωρίς καμία αμφιβολία επιτέλους δέχεται την αναγνώριση που της αξίζει και πέρα από το γεγονός πως οδηγεί την κούρσα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά BRIT Awards, η ίδια κέρδισε το πολύτιμο βραβείο Songwriter of the Year, λίγο πριν την επίσημη τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Τα βρετανικά μουσικά βραβεία είναι μία από τις μεγαλύτερες νύχτες της μουσικής βιομηχανίας μέσα στο καλεντάρι των βραβείων και τα BRIT Awards θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ (τοπική ώρα Λονδίνου) στην O2 Arera. Φέτος η RAYE σημείωσε ρεκόρ, καθώς ποτέ ξανά δεν είχε υπάρξει κάποιο όνομα με τόσο πολλές υποψηφιότητες μέσα σε μία χρονιά, έχοντας 7 στο σύνολο.

Πριν δούμε πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η απονομή των βραβείων, η RAYE τιμήθηκε ήδη με το σημαντικό βραβείο Songwriter of the Year, που στο παρελθόν έχει παραλάβει επίσης, ο Ed Sheeran, αλλά και ο Kid Harpoon, συνεργάτης του Harry Styles. Αυτό σημαίνει πως η RAYE είναι η πρώτη γυναίκα δημιουργός που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο, ενώ αντίστοιχα ποτέ καμία γυναίκα μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει στην αντίστοιχη κατηγορία των Grammys.

FYI, η RAYE εννοείται πως θα εμφανιστεί και on stage τη βραδιά των BRITs, ανάμεσα στους Becky Hill together with Chase & Status, Calvin Harris & Ellie Goulding, Dua Lipa, Jungle, Kylie Minogue, Rema και Tate McRae.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker