kiss-logo
Now playingOBSESION AVENTURA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Θείος για πρώτη φορά ο Harry Styles - Γέννησε η αδερφή του

Τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια των Styles
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο θείος Harry είναι εδώ και αυτός είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο θα αναφερόμαστε στον Harry Styles (αν και το "daddy" θα ήταν ίσως καλύτερη επιλογή, για προφανείς λόγους *γκούχου γκούχου*).

Ο αγαπημένος Βρετανός star έγινε και επίσημα θείος, καθώς η αδερφή του Gemma έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Michal Mlynowski.

Ο Harry μόλις απέκτησε μία μικρή ανιψιά και εμείς, ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε σε αυτό τον ρόλο και να μάθουμε τις σκέψεις και τις στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ τα νέα ανακοίνωσε η ίδια η Gemma στα social media, δείχνοντας ταυτόχρονα ενσυναίσθηση για τις γυναίκες που έχουν δυσκολότερες εμπειρίες με το θέμα της εγκυμοσύνης και απόκτησης παιδιού.

"Γεια σας από την άδεια μητρότητητας", έγραψε στη λεζάντα η Gemma. "Πήρα λίγο χρόνο εκτός, για να βεβαιωθώ για τον ασφαλή ερχομό της μικρής μας, που ήδη τη λατρεύει όλη η οικογένεια".

Sweet moments!

Φυσικά αυτά τα νέα προκάλεσαν ποικίλιες, όμορφες και αστείες αντιδράσεις στους fans του Harry, που δε μπορούν να πιστέψουν ότι έγινε θείος και μάλιστα, για ένα μικρό κοριτσάκι! 'Cause he's so babygirl!

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Styles!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker