kiss-logo
Now playingCON CALMA DADDY YANKEE & KATY PERRY FEAT. SNOW
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Bradley Cooper: Είχε σκεφτεί την Adele για τον ρόλο της Lady Gaga στο "A Star Is Born"

Τι είχε σκεφτεί για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο αγαπημένος star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site.jpg

φωτογραφίες από InStyle / People
By
KISS 929

Ο Bradley Cooper έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2018, με το ρομαντικό μουσικό drama "A Star Is Born", όπου πρωταγωνίστησε ο ίδιος στο πλευρό της Lady Gaga, όμως φαίνεται πως από το μυαλό του είχε περάσει για το cast και η Adele!

Η Gaga στην ταινία που αγαπήθηκε έντονα από το κοινό και έφερε το "Shallow" στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων και των charts, υποδυόταν την Ally, μία τραγουδίστρια που ξεκινούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, δίπλα στον country rock τραγουδιστή Jack.

Κατά τη διάρκεια του 2024 Santa Barbara International Film Festival, ο Bradley Cooper αποκάλυψε πως για τον ρόλο της Ally είχε σκεφτεί και την Adele.

"Σκεφτόμουν για λίγο την Adele. Σκεφτόμουν πως η καριέρα του ρόλου δεν πήγαινε και τόσο καλά, θα μπορούσε να είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, να είχε γνωρίσει αυτή τη γυναίκα - όμως όχι, μετά ποτέ αυτή η σκέψη δεν έγινε πράξη ούτε στο ελάχιστο", αποκάλυψε ο Bradley.

Βέβαια, από τη θέση του ρόλου είχε κάνει και το δικό της πέρασμα η Beyoncé, η οποία είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το project και τελικά, χρειάστηκε να αποσυρθεί, αφήνοντας ανοιχτό τον ρόλο της Ally.

"Ήταν απίστευτη, προχωρήσαμε αρκετά μαζί και μετά δε βγήκε. Θυμάμαι πως ήμουν πολύ αγχωμένος. Είχα αυτόν τον περίεργο βήχα όταν είχα πάει να της προτείνω την ιδέα".

Πάντως, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, αυτή τη στιγμή δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καμία άλλη σε αυτόν τον ρόλο, πέραν της Lady Gaga, επομένως αυτή είναι η τεράστια δική της επιτυχία στο "A Star Is Born" και αυτό είναι φακτ!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker