kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Jennifer Lopez καταστρέφει τα pop όνειρα του Ben Affleck με μία φράση

Η διαφήμιση των Dunkin' Donuts στο Super Bowl
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Η παραγωγή σε μία τηλεοπτική διαφήμιση για τον μεγάλο τελικό του Super Bowl, δεν είναι απλή δουλίτσα και παιχνιδάκι για τον οποιονδήποτε, για αυτό και σε όλα τα διαφημιστικά breaks πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς star system, όπως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Σε αυτή τη διαφήμιση των Dunkin' Donuts ο διάσημος ηθοποιός είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε, προκειμένου να αποδείξει το ταλέντο του και να κυνηγήσει το όνειρό του για μία καριέρα στη μουσική, τραβώντας μαζί του σε αυτό το εγχείρημα και τον κολλητό Matt Damon και μία σειρά από A-listers φίλους, όπως ο Jack Harlow και ο Tom Brady.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ben εμφανίζεται στο στούντιο, ενώ η Jennifer δουλεύει μαζί με τον παραγωγό της, συνδέοντας αυτή τη διαφήμιση με περσινή παραγωγή που έδειχνει το ακριβώς αντίστροφο, το πώς η Jenny είχε εμφανιστεί στη δουλειά του συζύγου της, για να του δείξει "ποιος είναι το αφεντικό".

Όλο το team του Ben είναι ντυμένο με φόρμες σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ ξεκάθαρα ο Matt Damon καθόλου δε θέλει να βρίσκεται εκεί, μόνο που τελικά η Jenny με μία φράση της καταστρέφει οποιαδήποτε βλέψη για διεθνή καριέρα στη μουσική μπορεί να είχε ο Affleck.

Enjoy the ad!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker