kiss-logo
Now playingTATTOO LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa: "Ο κόσμος δε θέλει τους pop stars έξυπνους και πολιτικοποιημένους"

Η τοποθέτηση της Dua στη νέα της συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η συνέντευξη της Dua Lipa στο περιοδικό Rolling Stone, είναι σίγουρα the gift that keeps on giving, αφού διαρκώς παράγεται και ένας καινούργιος τίτλος, να μας κεντρίζει την περιέργεια.

Αυτή τη φορά, η προσοχή επικεντρώθηκε στο γεγονός πως η Dua θεωρεί πως ο κόσμος δε θέλει τους pop stars να είναι έξυπνοι και να τοποθετούνται πολιτικά.

"Δε ξέρω εάν οι άνθρωποι πιστεύουν πως όντως μου αρέσει να διαβάζω βιβλία ή εάν πιστεύουν πως όλες αυτές οι συζητήσεις είναι δικές μου", δήλωσε η Dua αναφερόμενη και στο book club που έχει δημιουργήσει. "Θεωρώ πως είναι κάτι που θέλει ο κόσμος από τους pop stars. Δε θέλουν να τοποθετείσαι πολιτικά. Δε θέλουν να είσαι έξυπνος. Όχι ότι προσπαθώ να αποδείξω κάτι για τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο, όμως είμαι τόσο πολλά περισσότερα από αυτό που κάνω ως επάγγελμα", ανέφερε η Dua, η οποία μάλιστα έχει μιλήσει δημόσια για την εμπόλεμη κατάσταση στη Γάζα.

Αντικειμενικά, έχει ένα point, όμως το podcast και το book club που έχει δημιουργήσει η ίδια, αποδεικνύουν πως οι fans της αγαπούν κάθε της πλευρά και αυτό είναι που έχει σημασία!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker