kiss-logo
Now playingCRAZY IN LOVE BEYONCE feat. JAY-Z
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Beyoncé: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Renaissance ταινίας

Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Beverly Hills της California, πραγματοποιήθηκε και επίσημα η πρεμιέρα της «Renaissance: A Film by Beyoncé», με αμέτρητους stars να δίνουν το δυναμικό «παρών».

Περισσότερο από όλους, φυσικά τα βλέμματα και την προσοχή τράβηξε η ίδια η Beyoncé, η οποία εμφανίστηκε με μακριά platinum blonde μαλλιά και μία – αν μη τι άλλο – καθηλωτικά εντυπωσιακή τουαλέτα από τον οίκο Versace.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, κάτι πήγε στραβά με την επιδερμίδα της Bey σε όλες τις φωτογραφίες και την απόχρωσή της (if you know what we mean), αλλά λόγος δε μας πέφτει στην τελική.

Η πρεμιέρα της ταινίας έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις Destiny’s Child να βρεθούν ξανά μαζί, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που τίμησαν την Queen Bey, μπορεί να μην ήταν η Taylor Swift (λόγω παγκόσμιας περιοδείας), όμως ήταν οι Kelly Rowland, Michelle Williams, LaTavia Roberson, LeToya, Janelle Monáe, Lizzo, Chloe X Halle‘s Chloe and Halle Bailey, Gabrielle Union, Lupita Nyong’o, Tyler Perry και Kris Jenner, μαζί με τους γονείς της διάσημης star.

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker