kiss-logo
Now playingSUMMERTIME SADNESS LANA DEL REY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mariah Carey: Η πρώτη ερμηνεία του «All I Want for Christmas Is You» σε μουσικά βραβεία

Η εμφάνιση στα Billboard Music Awards
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Με τιμές και δόξες εμφανίστηκε στα φετινά Billboard Music Awards η Mariah Carey, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά έβερ το «All I Want for Christmas Is You» (που ποτέ ξανά δεν είχε ακουστεί σε μουσικά βραβεία), και φυσικά, παραλαμβάνοντας το Chart Achievement Award.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το massive single της Mariah, «All I Want for Christmas Is You» έχει σπάσει ορισμένα ρεκόρ, τόσο σε Αμερική όσο και σε Ηνωμένο Βασίλειο, αφού – για παράδειγμα – είχαν περάσει 25 και 26 χρόνια αντίστοιχα, από τη στιγμή του release μέχρι να βρεθεί στο Νο.1 των αντίστοιχων charts σε αυτές τις χώρες, ενώ προφανώς η εποχή των streams βοηθά την επιτυχία του τραγουδιού, το οποίο κάθε χρόνο πλέον, επανέρχεται διαρκώς στις κορυφαίες θέσεις.

Εξάλλου, έχει πουλήσει 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, οπότε καταλαβαίνουμε γιατί η Mariah μπορεί να περηφανεύεται για αυτή τη στιγμή στην καριέρα της, που της έφερε το Chart Achievement Award φέτος.

«Ένα πράγμα, για το οποίο οφείλω να πω ότι νιώθω ευγνωμοσύνη είναι το γεγονός ότι οι θαυμαστές μου έχουν παραμείνει στο πλευρό μου στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα Νο.1 και σε όσα χάθηκαν κάτω από τον αφρό. Αυτό το βραβείο είναι ιδιαίτερο για μένα, γιατί αυτό το τραγούδι άλλαξε όλη μου τη ζωή», δήλωσε στον ευχαριστήριο λόγο της η Mariah.

«Όταν κάθισα να γράψω το ‘All I Want For Christmas Is You’, ποτέ δε θα μπορούσα να είχα φανταστεί πως θα στεκόμουν εδώ, τρεις δεκαετίες μετά, παίρνοντας ένα ιδιαίτερο βραβείο για αυτό, όμως θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσοι έχουν επιτρέψει σε αυτό το τραγούδι να είναι κομμάτι του εορταστικού τους soundtrack κάθε χρονιά. Νιώθω απίστευτη τιμή που δέχομαι αυτό το βραβείο για τις επιτυχίες στα charts, όμως η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα είναι πως βρίσκομαι εδώ με όλους εσάς και αισθάνομαι την αγάπη που μόνο η μουσική μπορεί να προκαλέσει».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker