kiss-logo
Now playingLET'S GET LOUD JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Billboard Music Awards: Ιστορικό ρεκόρ από την Taylor Swift

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των νικητών
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από News Portal
By
KISS 929

Πραγματοποιήθηκαν και επισήμως τα Billboard Music Awards, αναδεικνύοντας την Taylor Swift σε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ μαζί με τον Drake.

Συνολικά, ο Morgan Wallen ήταν ο κυρίαρχος των βραβείων Billboard, κερδίζοντας σε 11 κατηγορίες, όμως από κοντά με 10 νίκες ακολούθησε η TayTay, η οποία – μαζί με τα πέντε νέα βραβεία του Drake χθες το βράδυ – τον ισοφάρισε, μιας που οι δυο τους έχουν τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Billboard Music Awards, με συνολικά 39 βραβεία έκαστος.

«Το γεγονός ότι μου δώσατε 10 βραβεία Billboard – και μιλάω στους fans συγκεκριμένα. Τίποτα από όλα αυτά δε συμβαίνει χωρίς εσάς. Η βάση του Billboard είναι ό,τι ακούτε και ό,τι σας παθιάζει περισσότερο και νιώθω τέτοια τιμή που αυτή τη χρονιά κάνατε την Eras Tour τόσο μαγική.

Που πήγατε να δείτε την ταινία, που ενδιαφερθήκατε για τα re-recordings μου. Απλά σας αγαπώ τόσο πολύ. Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο με το να σας έχω στη γωνία μου και να νοιάζεστε για τη μουσική που δημιουργώ.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ 10 εκατομμύρια φορές», δήλωσε σε βίντεο η Tay, μιας που δε μπόρεσε να βρίσκεται στην τελετή απονομής, λόγω της παγκόσμιας περιοδείας της (που αντιμετωπίζει τον έναν εφιάλτη μετά τον άλλον τις τελευταίες ημέρες).

Η Taylor FYI, κέρδισε στις κατηγορίες top artist, top female artist, top Billboard 200 artist, top Hot 100 songwriter, top Radio Songs artist, top Song Sales artist, top Billboard Global 200 artist, top Billboard Global Excl. U.S. artist, top country female artist και top selling song για το «Anti-Hero».

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα των νικητών!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker