kiss-logo
Now playingIT'S GONNA BE ME NSYNC
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Μεγάλη νικήτρια η Beyoncé στα MTV Video Music Awards

Πραγματοποιήθηκαν και αυτή τη χρονιά τα MTV Video Music Awards, στο περίφημο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την προσδοκώμενη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και αυτή τη χρονιά τα MTV Video Music Awards, στο περίφημο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Η βραδιά των Video Music Awards του μουσικού καναλιού για το 2016 άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς το 2016 είναι η χρονιά κατά την οποία τα βραβεία του ΜΤV συμπληρωσαν 33 έτη και φυσικά το γιόρτασαν με μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής.

Η Beyoncé ανακηρύχθηκε σε απόλυτη θριαμβεύτρια της τελετής απονομής, καθώς κατάφερε να βραβευτεί 8 φορές, ενώ μια άλλη εμφάνιση που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν εκείνη της Rihanna, η οποία ερμήνευσε με εξαιρετικό τρόπο μερικές από τις επιτυχίες της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αξιαγάπητη κόρη και τον σύζυγό μου για τη συμπαράσταση τους», δήλωσε η Beyoncé στη σκηνή του Madison Square, συμπληρώνοντας πως χωρίς εκείνους δε θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει. Η Beyonce κατάφερε πάντως να αποχωρήσει με το σημαντικότερο ίσως βραβείο μεταξύ άλλων, εκείνο του ''Καλύτερου βίντεο της χρονιάς''.

Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή η Rihanna είναι τα: "Don't Stop the Music," "Only Girl in the World," We Found Love" και "Where Have You Been", ενώ μέσα από ένα grand finale όπως το χαρακτήρισε ο μουσικός τύπος, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με τις μπαλάντες: "Stay," "Diamonds" και "Love on the Brain."

Η Rihanna παρέλαβε επίσης βραβείο στο όνομα του Michael Jackson, και αφιέρωσε όπως είπε τη βράβευσή της στους κατοίκους των νησιών Barbados από όπου κατάγεται.

Βραβείο αποδόθηκε και στον David Bowie, τιμώντας τη μνήμη και το έργο του σπουδαίου μουσικού, για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ''Blackstar''.

 

Η λίστα των νικητών στις κυριότερες κατηγορίες έχει ως εξής:

Βίντεο της χρονιάς

Beyoncé - «Formation»

Καλύτερο βίντεο από γυναίκα καλλιτέχνη

Beyoncé - «Hold Up»

Καλύτερο βίντεο από άνδρα καλλιτέχνη

Calvin Harris ft. Rihanna - «This Is What You Came For»

Καλύτερη συνεργασία

Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign - «Work From Home»

Καλύτερο χιπ-χοπ βίντεο

Drake - «Hotline Bling»

Καλύτερο ποπ βίντεο

Beyoncé - «Formation»

Καλύτερο ροκ βίντεο

Twenty one pilots - «Heathens»

Καλύτερη καλλιτεχνική διεύθυνση

David Bowie - «Blackstar»

Καλύτερη χορογραφία

Beyoncé - «Formation»

Καλύτερη σκηνοθεσία

Beyoncé - «Formation» 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker