kiss-logo
Now playingCRY KAZKA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δωρεά της Lady Gaga στα θύματα του σεισμού της Ιταλίας

Η εκκεντρική τραγουδοποιός έχει υποσχεθεί να δωρίσει χρήματα για να βοηθήσει τις προσπάθειες ανάκαμψης των κατοίκων της μητρικής της χώρας
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εκκεντρική τραγουδοποιός έχει υποσχεθεί να δωρίσει χρήματα για να βοηθήσει τις προσπάθειες ανάκαμψης των κατοίκων της μητρικής της χώρας, ύστερα από την πρόσφατη σεισμική δόνηση.

Η ποπ σταρ, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, εξέφρασε την αγωνία της από τις πρώτες κιόλας στιγμές, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο σεισμός μεγέθους 6,2 της κλίμακας Ρίχτερ, συγκλόνισε την ιστορική πόλη της Amatrice καθώς και την ευρύτερη περιοχή της Accumoli στην κεντρική Ιταλία.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η Gaga δήλωσε μέσα από το προφίλ της στο Twitter ότι προσεύχεται για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία, συμπληρώνοντας ότι η οικογένειά της θα πραγματοποιήσει μια οικονομική δωρεά προς την ανακούφιση των άτυχων πολιτών.

Η Lady Gaga, αν και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αισθάνεται Ιταλίδα όπως έχει δηλώσει, καθώς ο πατέρας της έχει ιταλική καταγωγή και η μητέρα της σικελική.

Άλλοι από το χώρο της showbiz που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπόνοια τους, ήταν ο Nikki Sixx των Mötley Crüe, η ηθοποιός Olivia Wilde, η La Toya Jackson καθώς και η Paula Abdul που δήλωσε μέσω του Tweeter: "Οι προσευχές μου είναι στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους διασώστες και όλους τους εθελοντές που με κίνδυνο της ζωής τους βοήθησαν στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης''. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker